Just Flow tečajevi


Novo! Online coaching i seminari


Umna priprema

Što vas motivira?


Kada se postavlja pitanje vrhunske izvedbe u sportu, uvijek se postavlja pitanje: Što vas stvarno motivira da pobijedite? Mnogi ljudi se izgube u svakodnevnom životu, te si ne postavljaju ovo jednostavno pitanje. A to pitanje je bitno zato jer bez jasnog smisla vaša izvedba će patiti.

Mnogi sportaši i treneri, s pravom, daju veliki fokus vanjskim stvarima kao što su kondicija i analitika. To su iznimno bitni elementi sportske igre i bez njih ne možemo, ali nisu oni jedino bitni.

Ono što je najbitnije je u vama.

Ono što je presudno i ono što oplemenjuje taktičku, tehničku i fizičku pripremu je umna priprema. Da bi imali izvedbu na najvišem nivou, morat ćete naći odgovor što vas motivira da pobijedite. Trebati ćete sistem koji vam pomaže da se nosite sa strahovima i pritiskom. Trebati ćete naučiti kako surađivati i učiti kroz druge ljude. Trebati ćete podršku umnog trenera koji će vas podržati da nađete pravi smisao u onome što vas motivira te da iz tog stanja ostvarite optimalan rezultat.

Kao sportaši

Imate priliku naučiti kako transformirati strah u motivaciju, kako se nositi sa porazom te kako poboljšati koncentraciju.

Kao suci

Naučiti ćete kako biti dosljedan i kako donositi ispravne odluke.

Kao treneri

Učite kako upravljati emocijama, kako motivirati tim te kako efikasno komunicirati.

Kao sportski klubovi

Naučiti ćete kako unaprijediti psihološki aspekt razvoja kluba, da bi vaš klub bio što uspješniji.

Uhvatiš se u problemima, strahovima i svjestan si da sam sebe sabotiraš. Stalno te nešto sprečava na sportskom putu. Jedina osoba koja može to promijeniti si ti. To ne znači da si sam u tome. Just Flow će te naučiti kako to promijeniti.

Za sportaše i sve one koji imaju namjeru imati izvedbu na vrhunskom nivou.

Radi s nama kroz ciljane treninge