O meni

Moje ime je Zlatko Olić

Mindfulness and Performance Expert

Stručnjak sam za razvoj ljudskih potencijala, specijaliziran za sport. Uživam raditi sa pojedincima i timovima, pomažući im da se povežu sa svojim potencijalom te da nađu flow u svojoj izvedbi, bilo da se radi o sportašima, sportskim trenerima ili sportskim klubovima.

Oduvijek su me zanimala znanja vezana za funkcioniranje ljudskog uma. Na koji način on funkcionira, po kojim obrascima, svjesno i podsvjesno. Radim predano na mentalnoj pripremi u sportu putem mindfulness-a, flow-a i coaching-a.

Školovanje i radno iskustvo

Ljubav prema sportu imam od svog djetinjstva. Završio sam nogometnu akademiju HNK Rijeke te sam se cijelo djetinjstvo i mladost aktivno bavio nogometom


Nakon završenog sveučilišnog studija u Rijeci, radio sam u različitom nacionalnom i međunarodnom okruženju, gdje sam i pohađao brojne edukacije.

U tijeku skupljanja dragocjenog poslovnog iskustva imao sam sreću upoznati Domagoja Matijevića, stručnjaka za razvoj ljudskih i sistemskih potencijala. Pod njegovim mentorstvom završio sam, u Zagrebu, trogodišnju In Optimum Professional - Školu za edukaciju profesionalnih trenera iz područja razvoja osobnih i sistemskih potencijala te se konstantno educiram kroz program Tranceframing škole ( tranceframing.com ) i ostale programe.

Kao stručnjak za razvoj ljudskih potencijala, imam preko 10 000 sati individualnog rada sa ljudima. Također, kao dugogodišnjem coach-u i predavaču, prirodno mi se razvila ideja da svoje znanje i iskustvo integriram u program Just Flow. Kako sam uvijek volio raditi na praktičnoj razini, otvorio sam svoju privatnu praksu.

Trenutno surađujem sa vodećim hrvatskim sportskim klubovima, trenerima i sportašima. U sportu nalazim trenutke u životu gdje istinski uživam. Isto tako vjerujem da je uživanje u igri ključno za sve one koji sudjeluju u sportu na svim razinama.


Za sva pitanja u vezi Just Flow tečajeva, te individualnog coachinga, slobodno me kontaktirajte.

Kontaktirajte me